Liga 1

FCSB. Gigi Becali pregătește un nou transfer! Ce jucător din Liga 1 a ofertat + reacția clubului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 decembrie 2020

După ce l-a adus pe Risto Radunovic, fundașul stânga muntenegrean, FCSB vrea să întărească și partea dreaptă defensivei, iar Denis Haruț (21 de ani) este preferatul lui Gigi Becali.

Fundașul dreapta de la FC Botoșani, care poate juca și în centrul defensivei, este următorul nume pe lista lui Gigi Becali. FCSB ar fi oferit 500.000 de euro, dar Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, nu este convins încă să-i dea drumul internaționalului de tineret, dorind o sumă mai mare de la FCSB, în jurul a un milion de euro.

„Oferta pentru Denis e certă, dar nu-i dau drumul la prețul ăsta. Cred că FCSB îl ia, dacă îl las la un preț convenabil. Dar nu! Haruț nu pleacă sigur iarna asta. Vedem ce va fi în vară”, a declarat Valeriu Iftime pentru TV Telekom Sport.

1.000.000 de euroeste cota lui Denis Haruț, potrivit transfermarkt

Crescut la Poli Timișoara, Haruț este la FC Botoșani din iulie 2019, iar în acest sezon a impresionat în cele 15 partide jucate pentru echipa lui Croitoru. Evoluțiile sale i-au atras atenția lui Adi Mutu, care l-a convocat în acest an la naționala de tineret.

Denis Haruț

4 selecțiiși un gol are Haruț pentru România U21

VIDEO Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

>

Citește mai multe știri despre FCSB. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.