Liga 1

Un fost căpitan al lui Dinamo a găsit o altă problemă la club: „Spiritul s-a pierdut! Sper să nu ajungem ca Rapid”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 decembrie 2020

Marius Niculae, fost căpitan la Dinamo, a comentat situația de la formația alb-roșie și problemele cauzate de Pablo Cortacero, care încă nu a achitat datoriile clubului și nici salariile jucătorilor.

Fostul campion cu Dinamo speră ca echipa sa nu falimenteze și să ajungă în Liga a 4-a și crede că una dintre probleme este lipsa jucătorilor care să țină din copilărie cu Dinamo.

„De câțiva ani e din ce în ce mai greu, iar asta nu e un lucru îmbucurător pentru ce va urma. Pentru că Dinamo. de la înfiinţare, a fost formată pentru a câștiga. A format jucători pentru a câştiga trofee, titluri. Din nefericire, spiritul s-a pierdut, iar jucătorii sută la sută dinamoviştii nu prea mai sunt în echipa actuală a lui Dinamo.

Cam toată lumea s-a resemnat pentru că toată lumea e sătulă de minciunile domnilor care sunt acum din postura de patroni ai echipei. Să vedem ce va fi de la anul. Să sperăm că lucrurile se vor rezolva într-un fel sau altul să nu ajungem în situaţia Rapidului”, a declarat Marius Niculae la TV Telekom Sport.

Radu Birlică: „99% mă îndoiesc că Pablo Cortacero va aduce banii”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.