Liga 1

DINAMO. EXCLUSIV Cortacero mai are doar câteva zile la dispoziție! Ce sumă trebuie să vireze până de Revelion: „Sper să aibă acoperire”

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  Friday, 25 December 2020

Radu Birlică, directorul de marketing de la Dinamo, a acordat un interviu pentru GSP.ro în care a vorbit despre probleme financiare din club.

Oficialul „câinilor”, care a spus că nu mai crede în promisiunile lui Pablo Cortacero, dezvăluie ce sumă a promis spaniolul ca va vira în conturile clubului până la finalul anului, dar și imediat după.

„N-am fost la ședință, dar am luat legătura cu toată lumea implicată. S-a venit cu o nouă promisiune în privința banilor și o hotărâre a acționarului majoritar de a mări capitalul cu 5 milioane de euro. O nouă promisiune. Pentru că banii nu-s în contul lui Dinamo. Suntem toți neplătiți de atâtea luni. Sper să aibă acoperire, deși nimeni n-a văzut vreun ordin de plată sau vreun cod SWIFT. Dânsul a promis că până la finalul anului intră 1,5 milioane de euro.  Dacă nu aduce banii până la reunire, va fi greu de gestionat. Gândiți-vă că sezonul se reia repede, reunirea e pe 3. Jucătorii așteaptă salariile

Nimeni nu mai crede, au fost promisiuni repetate, iar când un om promite ceva de 10 ori și nu se ține de cuvânt, cine ar mai crede? E normal! Și în AGA a venit o nouă promisiune! Repet! 1,5 milioane de euro până la finalul anului și încă 3,5 milioane apoi. Toate sunt vorbe deocamdată!

Până acum echipa a fost susținută de suporteri. Programul DDB, construit de niște băieți foarte deștepți, nu poate însă să acopere toate cheltuielile. Nu poate merge așa la nesfârșit. Mai ales că acum cheltuielile create de noii investitori sunt foarte mari, s-au adus jucători cu salarii mari. Bugetul e de 500.000 de euro lunar. Ar trebui ca acționarul majoritar să aducă banii”, a declarat Radu Birlică pentru Gazeta Sporturilor.

Radu Birlică: „Sunt neîncrezător! De ce vrea Șerdean să predea acțiunile, dacă Pablo promite că aduce bani?”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.