Diverse

Cum a făcut Gigi Becali primul milion de dolari? Dezvăluire fabuloasă: „Am descărcat banii în curte, mi-era teamă să nu plouă și să-i ude” + Ce poreclă avea în Pipera

+45 Foto
Becali a povestit cu minuțiozitate din ce a făcut primul milion de dolari

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 December 2020

Gigi Becali se numără printre cele mai cunoscute figuri publice din România, patronul de la FCSB având un istoric controversat pe scena sportivă și politică autohtonă

Totuși, nu mulți cunosc povestea primului milion de dolari făcut de miliardarul din Pipera. Libertatea publica în urmă cu mai mulți ani ce spunea Gigi Becali despre propria avere, dar și relatarea interpretului machedon Gicu Coadă, unul dintre prietenii de nădejde ai lui Becali. 

Gicu Coadă: „De Becali nu se lua nici Miliția, nici Securitatea”

„Îi plăcea să petreacă, să se simtă bine şi să cheltuiască bani. Nu se lua de el nici Miliţia, nici Securitatea, pentru că toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase, de la care cum­pă­rau brânză, iaurt şi miei. 

Știa să se distreze şi îşi dorea să fie cel mai cel. Din acest motiv şi-a şi cumpărat Maybach-ul şi Pala­tul, ca să aibă maşina şi casa mai mari şi mai valoroase decât ale vărului său, cu care s-a aflat în competiţie tot timpul”, a spus Gicu Coadă, conform sursei citate.

Gigi Becali, despre afacerea lui cu blugi și tricouri importate din Turcia

„Când toată lumea se ducea la turci să ia două-trei perechi de blugi, eu aduceam cu tirurile. Îi băgam direct în angrouri, iar banii îi primeam pe loc. Nu mă interesa pe mine dacă se vindeau sau cât timp le trebuia pentru a scăpa de marfă. Aduceam şi 10 tiruri de blugi pe săptămână. Banii îi rulam în fiecare zi. 

Pentru că nu aveam unde să bag toţi banii, i-am descărcat în curte. Apoi, m-am dus în casă, am luat o folie de celofan şi i-am acoperit, pentru că îmi era teamă să nu plouă peste noapte şi să-i ude. Cred că în total, transformaţi în valută, erau acolo 1.000.000 de dolari”, a declarat Becali în 2008, conform Libertatea. 

FOTO Gigi Becali, imagini spectaculoase din timpul domniei la FCSB

+45 Foto
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP

VIDEO Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.