Liga Campionilor

Thomas Tuchel ar fi fost dat afară de la PSG, după scandalul cu Colțescu în Liga Campionilor! Ce le-ar fi cerut lui Mbappe și compania

+12 Foto
Neamțul Thomas Tuchel ar fi fost dat afară de PSG după ce a insistat ca jucătorii echipei franceze să termine pe teren meciul cu Bașakșehir din Liga Campionilor, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 decembrie 2020

Neamțul Thomas Tuchel ar fi fost dat afară de PSG după ce a insistat ca jucătorii echipei franceze să termine pe teren meciul cu Bașakșehir din Liga Campionilor, atunci când a avut loc scandalul Colțescu, susține cotidianul spaniol AS. 

Mai precis, Tuchel le-ar fi cerut jucătorilor să nu meargă la vestiare în semn de protest față de acuzațiile de rasism la adresa lui Colțescu și să rămână pe teren ca să joace în continuare partida cu turcii. De altfel, Tuchel ar stat pe bancă câteva minute bune, cât a durat zarva de pe teren și, împreună cu un membru al stafful, ar fi susținut că totul este un complot anti-PSG, notează ibericii. Conform AS, neamțul în vârstă de 47 de ani ar fi pierdut susținerea vestiarului în acel moment, precum și pe cea a conducerii. 

Dialog aprins între Thomas Tuchel și un jucător al lui Istanbul Basaksehir: „L-ai auzit să spună asta? Calmează-te” vs. „A recunoscut!”

În timpul meciului, Tuchel și Fredrik Gulbrandsen (28), fotbalistul lui Istanbul Basaksehir, au fost surprinși având un dialog aprins după ce meciul dintre PSG și campioana Turciei a fost întrerupt, iar arbitrul român Sebastian Colțescu (43) acuzat de rasism.

Antrenorul lui PSG nu s-a grăbit să îl acuze pe arbitru de rasism și l-a întrebat pe jucătorul lui Basaksehir dacă a auzit remarca rasistă, cerându-i să se calmeze. Iată dialogul complet:

  • Gulbrandsen: „Este o remarcă rasistă” 
  • Tuchel: „L-ai auzit să o spună?” 
  • Gulbrandsen: „Nu...” 
  • Tuchel: „Atunci calmează-te” 
  • Gulbrandsen: „Dar a recunoscut că a zis-o!” 
  • Tuchel: „Nu știi asta”

PSG, acord cu Mauricio Pochettino

L'Equipe anunță că Pochettino a ajuns la un acord până în 2023 cu PSG Acesta va semna un contract valabil până în iunie 2023. Le Parisien confirmă informația și mai scrie că PSG va plăti 7 milioane de euro ca despăgubire pentru Tuchel și întregul lui staff.

Citește și alte știri despre PSG:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.