Campionate

Unicul Marcelo Bielsa » Gestul FANTASTIC făcut pentru angajații clubului: „Își dorește ca toată lumea să fie implicată în proiect”

Marcelo Bielsa. foto. Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 December 2020

Marcelo Bielsa (65 de ani), managerul argentinian al lui Leeds United, i-a luat prin surprindere pe oamenii din club, după ce a organizat o tombolă cu premii.

„Nimeni nu e lăsat în urmă, nimeni de aici nu e neglijat”. Aceasta pare să fie deviza după care se ghidează Marcelo Bielsa la Leeds. Îndrăgitul antrenor al nou-promovatei i-a lăsat cu gura căscată pe angajații clubului și a organizat, chiar în preajma Crăciunului, o tombolă la care au participat angajații clubului. Principalul premiu pus la bătaie a fost o mașină.

Marcelo Bielsa vrea ca fiecare să se simtă inclus în proiect. În spatele echipei sunt multe persoane care muncesc şi ajută la atingerea obiectivelor”, a spus Patrick Bamford, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul lui Leeds, conform prestigioasei publicații L'Equipe

Anul trecut, cineva din club a câștigat o mașină, parca un Golf sau un Fiat. Nu știu dacă a luat mașina din banii lui, dar, având în vedere că el a organizat tombola, înclin să cred că el a cumpărat mașina”, a adăugat Bamford.

Clasament Premier League

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.