Liga 1

Ce va alege Dennis Man între Euro U21 și preliminariile pentru Campionatul Mondial cu naționala mare + ce s-a întâmplat cu Irlanda de Nord

Ce va alege Dennis Man între Euro U21 și preliminariile pentru Campionatul Mondial cu naționala mare

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  Saturday, 26 December 2020

Dennis Man (22 de ani) a intrat într-o galerie selectă, după câștigarea trofeul de cel mai bun fotbalist român în Ancheta GSP. Anul 2020 poate fi considerat cel mai bun din cariera lui Dennis și deja se gândește la meciurile echipei naționale din 2021.

Dennis Man a oferit un interviu în exclusivitate Gazetei Sporturilor după primirea trofeului de cel mai bun fotbalist român în Ancheta GSP. A vorbit despre ce n-a funcționat în jocul său în partida cu Irlanda de Nord și a dezvăluit pentru ce națională vrea să joace în 2021.

Ce ar alege Dennis Man: Euro U21 sau preliminariile CM cu naționala mare?

>

Dennis Man a declarat ce va alege între Euro U21 și preliminariile Campionatului European 2022 cu naționala mare: „Sunt foarte atașat de băieții de la tineret, nu am de ce să mint. Am făcut un grup frumos și acolo. Totuși, cred că naționala mare e mai importantă”.

Dennis Man: „N-am de ce să mă ascund”

Man a vorbit și despre evoluția sa din meciul jucat împotriva Irlandei de Nord, scor 1-1: „N-am de ce să mă ascund. N-am făcut un meci bun. Sunt conștient că n-a fost ce trebuie. Nu-s omul care să nu-și asume. 

Sper ca data viitoare să dovedesc că a fost doar o zi mai proastă, că nu acela e Man. Ci că sunt un jucător serios, care atunci când intră pe teren își ajută echipa”.

GALA GSP 2020. Show special: Gazeta a decernat Superlativele anului 2020 și a premiat 5 legende

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.