Altele

EXCLUSIV VIDEO Cătălin Moroșanu, probleme în pandemie: „Mi-au dat o amendă de 30.000 de lei”

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  duminică, 27 decembrie 2020

Anul 2020 a adus multe piedici sportului mondial, implicit și sporturilor de contact. Cătălin Moroșanu, promotor al Dynamite Fighting Show, a oferit detalii despre ce înseamnă organizarea unei gale într-un astfel de sport în condițiile pandemiei de Covid-19. 

Amenzi, controale și mult stres, prin asta a trecut „Moro" în ultimele 9 luni: „A fost foarte dificil să organizăm gale în condițiile impuse. Prima a fost pe 5 martie, cu trei zile înainte de starea de urgență, ne-a ajutat Dumnezeu. A doua, cea din București, a fost cea mai grea, în luna august".

VIDEO  Ce înseamnă organizarea unei gale în plină pandemie

>

Gala de la Cluj a fost ceva mai ușoară. Domnul Boc ne-a înțeles, n-au fost probleme, deși am avut 3 sportivi testați pozitiv. Din păcate am anulat 3 meciuri. Dar trebuie să ne asumăm
- Cătălin Moroșanu, promotor DFS

Amenzi pentru sportivi și promotor

Gala din vară i-a dat multe bătăi de cap lui Moroșanu, care a fost nevoit să achite căteva amenzi usturătoare. Nici sportivii n-au scăpat nesancționați: „A fost nevoie de aviz de la DSP, l-am luat. Apoi au venit și mi-au dat o amendă de 30.000 de lei. A venit poliția de la secția 14 și a dat amenzi la fiecare sportiv în parte. Nu înțeleg de ce, mai bine mă amendau pe mine. N-am avut nici spectatori, m-a îmbătrânit mult acea gală", a mai zis Moroșanu.

E greu fără spectatori, parteneri în primării și consiliu local. Plus că nu poți aduce sportivi din Olanda sau din alte părți. E foarte dificil să organizezi așa. Nu sunt bugete suficiente
- Cătălin Moroșanu

Citește mai multe știri din kickboxing: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.