Stranieri

GAZIANTEP – ALANYASPOR 3-1. Marius Șumudică pune presiune pe șefi după victoria de azi: „Am un mesaj, vreau să opresc dezinformările”

+11 Foto
Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 decembrie 2020

După victoria echipei sale, 3-1 cu Alanyaspor, Marius Șumudică și-a felicitat elevii și a vorbit despre viitorul său la Gaziantep.

Antrenorul român, care mai are contract doar până în vara lui 2021, le-a transmis fanilor că nu-și dorește să plece de la Gaziantep, dar spune că nu a primit nicio ofertă pentru prelungirea înțelegerii.

„Am jucat foarte bine astăzi. Au fost două lucruri foarte importante în meci. În primul rând, jucătorii mei au jucat cu inima lor și așa au câștigat meciul. În al doilea rând, au făcut tot ce mi-am dorit din punct de vedere tactic. Mi-au urmat instrucțiunile.

Știam că adversarul vrea să aibă mingea așa că l-am lăsat și am încercat să plecăm pe contraatac. Am obținut ceea ce ne-am dorit de la aceste atacuri și am câștigat. Suntem singura echipă care marchează de trei ori împotriva lui Alanyaspor

Acesta a fost ultimul meci din 2020 și dedicăm victoria fanilor! Anul trecut am avut 24 de puncte în 17 etape, acum avem 27 în 14. Suntem într-un moment foarte bun, dar obiectivul e să fim în top 10”, a spus Șumudică la conferința de presă, potrivit beiN Sport.

Marius Șumudică: „Nu vreau să plec”

Românul a vorbit și despre viitorul său la Gaziantep și a avut un mesaj pentru fani.

„Am un mesaj pentru fanii. Niciun oficial nu a venit la mine pentru a discuta despre contract și pentru a-mi oferi o înțelegere nouă. Aștept acest contract! Vreau să știe toată lumea că nu vreau să plec! Nu vreau să părăsesc orașul pentru că sunt foarte fericit aici! Vreau să pun capăt dezinformărilor”, a adăugat antrenorul

VIDEO Marius Șumudică, anunț categoric: ”E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

>

Citește mai multe știri despre victoria lui Gaziantep:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.