Campionate

Turcii titrează: „Bătaie pe Mutu: 5 echipe i-au făcut oferte!”

Adrian Mutu, selecționer România U21

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 27 decembrie 2020

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul reprezentativei U21 a României, ar putea antrena în Turcia. 

Cinci cluburi din Süper Lig s-ar fi interesat de Adrian Mutu și ar fi trimis oferte în Germania pe adresa firmei care l-ar reprezenta pe fostul golgeter al naționalei, potrivit presei din Turcia. Numele echipelor n-a fost dezvăluit, dar turcii scriu că „Briliantul” și-ar fi dat acordul de principiu și ar trebui să zboare în cursul săptămânii spre Istanbul pentru decizia finală.

Adrian Mutu, dorit în Turcia

Numit de FRF în ianuarie, Mutu, 41 de ani, are cinci meciuri ca selecționer al „tricolorilor” mici, pe care i-a calificat la Euro 2021. 

Înainte de asta, fostul atacantul al naționalei a salvat-o pe FC Voluntari de la retrogradare în 2018, după o dublă manșă decisă la penalty-uri, contra Chindiei Târgoviște. Neoficial, adică nu și în acte, el a activat ca „principal” și la FCM Târgu Mureș, în finalul sezonului 2015-2016. „Briliantul” a fost atunci antrenor-jucător, după demiterea lui Petre Grigoraș. 

Pentru Mutu au urmat o aventură în Emiratele Arabe Unite, la echipa U21 a lui Al Wahda. Mutarea a fost făcută pe filiera Reghecampf, antrenor al echipei mari în acea perioadă. 

VIDEO. Amintiri cu Adi Mutu și Nicolae Dobrin: „Gata! Toată lumea la culcare!” Cum se comporta „Briliantul” în perioada junioratului

>

Citește mai multe știri despre fotbalul din Turcia:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.