Stranieri

Șumudică i-a convins! Președintele lui Gaziantep o dă la întors după parcursul senzațional al echipei: ce spune despre contractul românului

Marius Șumudică // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 27 December 2020

Mehmet Buyukeksi, președintele lui Gaziantep, spune că antrenorului Marius Șumudică (49 de ani) i se va propune prelungirea contractului.

Forma excelentă a lui Gaziantep, care a urcat pe locul 3 în Turcia sub comanda lui Marius Șumudică, i-a convins pe șefii echipei să demareze discuțiile cu privire la prelungirea înțelegerii cu tehnicianul român, scadentă în aprilie 2021.

Președintele lui Gaziantep, despre Marius Șumudică: „Vrea să rămână”

După victoria de astăzi, 3-1 cu Alanyaspor, ocupanta locului secund, președintele Mehmet Buyukeksi a spus că își dorește ca discuțiile contractuale să înceapă imediat după Anul Nou.

„Anul trecut, am devenit președinte înainte de meciul câștigat cu Besiktas. După meci, antrenorul a spus că are oferte și că se gândește să plece, așa că i-am prelungit contractul pentru un an. În afară de echipele mari, toate cluburile le oferă antrenorilor contracte pe un sezon.

Eu privesc lucrurile pe termen lung. Am câștigat 4 meciuri importante în ultimele 4 săptămâni, dar nu vom avea succes imediat. Am spus că vom evalua situația în martie sau aprilie, dar antrenorul nostru vrea să rămână, așa că sper să discutăm despre acest aspect la începutul anului”, a spus Buyukeksi pentru A Spor, citat de Apsny News.

Am un mesaj pentru fanii. Niciun oficial nu a venit la mine pentru a discuta despre contract și pentru a-mi oferi o înțelegere nouă. Aștept acest contract! Vreau să știe toată lumea că nu vreau să plec! Nu vreau să părăsesc orașul pentru că sunt foarte fericit aici! Vreau să pun capăt dezinformărilor - Marius Șumudică, după Gaziantep - Alanyaspor 3-1

Șumudică, deranjat de șefii lui Gaziantep: „Cum să se vorbească de performanță?”

În urmă cu câteva zile, Șumudică se declarase nemulțumit de intenția șefilor lui Gaziantep de a discuta despre contract abia în primăvară. El a amenințat recent în mai multe rânduri că va intra la negocieri cu alte grupări și că va da curs ofertelor pe care le are, în cazul în care turcii nu fac un pas concret pentru prelungire. 

„Cum să se vorbească aici de performanță când bașcanul clubului iese la interviu, îl întreabă toată țară de Șumudică, iar el spune: «Cu Șumudică avem timp să discutăm, în martie - aprilie». Dacă el crede că eu îl aștept până în aprilie... trebuie să se întrebe și el dacă mai vreau eu să rămân”, a declarat Șumi la DigiSport.

Cu 4 victorii consecutive în Turcia și un singur meci pierdut în acest sezon (chiar în prima etapă, cu Galatasaray), Gaziantep a urcat pe locul 3. Deasupra se află doar Alanyaspor, tot cu 27 de puncte, dar cu un meci în plus și golaveraj mai bun, și Galatasaray, care are 2 puncte în plus.

VIDEO. Șumudică a provocat o adevărată criză de nervi: „Am spart un televizor în vestiar! Se înșelase în privința mea”

>

Citește mai multe știri despre Marius Șumudică și Gaziantep:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.