Stranieri

FOTO Ofsaid! Ianis Hagi i-a corectat pe fani, apoi și-a șters postarea, după ce și-a dat seama că nu avea dreptate

Ianis Hagi // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 27 December 2020

Ianis Hagi (22 de ani) a avut un final de an entuziasmant la Rangers, cu gol în ultimele două partide ale liderului din Scoția.

Deși o bună parte din sezon a fost lăsat pe banca de rezerve, Ianis are cifre destul de bune după 25 de meciuri - a adunat 4 goluri și un număr de pase decisive care provoacă dezbateri aprinse.

De ce? Contul de twitter Rangers Stats, destinat suporterilor echipei scoțiene, a scris că Ianis a adunat 4 goluri și 9 pase decisive în acest sezon. Ianis i-a corectat pe cei de la Rangers Stats și a postat că de fapt are 11 assisturi în acest sezon. Reacția fotbalistului a atras peste 1.500 de aprecieri în doar 40 de minute, înainte de a fi ștearsă chiar de el!

foto: captură @ Twitter

Totuși, InStat arată că niciuna dintre părți nu are dreptate. Ianis are de fapt 8 pase de gol, considerabil mai puține decât susținea fiul „Regelui” că ar fi avut, în postarea respectivă. 

268este index-ul InStat pe care Ianis îl are în acest sezon. 12 jucători ai lui Rangers au un index mai bun

82%este acuratețea paselor lui Ianis în stagiunea actuală

VIDEO. Gică Hagi îi pune la punct pe contestatarii lui Ianis și al colegilor lui: „Puneți presiune pe jucătorii de 27 de ani, tinerii nu joacă singuri”

>

Citește mai multe știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.