Liga 1

Mircea Rednic continuă curățenia de iarnă la Viitorul! Încă un jucător a plecat

Mircea Rednic, antrenor Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 decembrie 2020

Viitorul a anunțat că s-a despărțit de Angel Martinez (29 de ani, fundaș stânga).

Apărătorul de bandă venise la Viitorul în această vară, liber de contract după o aventură în Grecia, la Asteras Tripoli, dar nu a reușit să se impună la Ovidiu. Nu l-a impresionat pe noul antrenor, Mircea Rednic, astfel că înțelegerea sa cu Viitorul a fost reziliată pe cale amiabilă, anunță clubul constănțean pe site-ul oficial.

5 meciuria adunat Angel Martinez la Viitorul - 4 în Liga 1 și 1 în Cupa României

A plecat și Adrian Stoian

Angel Martinez este al doilea fotbalist de care Viitorul se desparte în această lună, după mijlocașul Adrian Stoian. Tot 5 meciuri apucase să joace la Viitorul și Stoian, care semnase cu echipa patronată de Gică Hagi la finalul lunii septembrie.

Între timp, jucătorii lui Viitorul s-au reunit, după ce au avut parte de o săptămână de vacanță. Alături de jucătorii primei echipei s-au aflat și o parte dintre juniorii Academiei „Gheorghe Hagi”. În această seară, Viitorul va efectua primul antrenament după reunire, la capătul unei zile în care este programată și vizita medicală.

Angel Martinez // foto: fcviitorul.ro

VIDEO. Suma colosală investită de Gică Hagi în Viitorul și în Academie: „Atât am băgat în zece ani! Niciodată nu e prea mult”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.