Liga 1

Cele două înfrângeri care au bulversat Craiova în 2020: „A fost superficialitate” + noi detalii despre Elvir Koljic

Craiova a jucat cu titlul pe masă, însă CFR Cluj a fost mult prea puternică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 December 2020

Sorin Cârțu (65 de ani), președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a explicat care au fost cele mai dureroase înfrângeri suferite de olteni în 2020.

Eșecul din partida decisivă pentru titlu cu CFR Cluj (1-3), dar și eliminarea neverosimilă din Europa League (1-2 cu modesta Lokomotiv Tbilisi) au lăsat urme adânci printre alb-albaștri. 

„La final de an, nu voi uita meciul cu CFR Cluj (n.r. - partida decisivă pentru titlu, pierdută de olteni cu 1-3). Cred că i-am tratat cu mult prea mult respect pe adversari.

Mai e și meciul cu Lokomotiv Tbilisi, da (n.r. - eliminarea rușinoasă suferită de Craiova în Europa League, scor 1-2). Nu ne-am gândit nicio secundă că nu vom trece mai departe. A fost superficialitate din partea jucătorilor”, a spus Sorin Cârțu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Sorin Cârțu, despre revenirea lui Koljic: „Starea psihică e cea mai importantă”

Victima unei intrări dure a moldoveanului Mihalache, pe 2 octombrie, în minutul 34 al meciului cu Poli Iași (1-0), Koljic a suferit o fractură de peroneu, puțin deasupra gleznei. Iar potrivit doctorilor, el va fi recuperat complet în februarie 2021, astfel că juveții vor putea conta din nou pe serviciile sale în play-off-ul actualei ediții de campionat.

Recuperarea lui Koljic decurge bine, să vedem cum se va simți. Nu e ușor să intri în teren și să știi că te atacă iarăși adversarii pe la spate. Cea mai importantă e starea psihică pe care el o va avea în teren 
- Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova

VIDEO Crăciun și în Liga 1! Jucătorii celor de la CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au împodobit bradul

>

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.