Liga 1

FCSB s-a interesat de un fotbalist în vogă din Liga 1: „Rar mai vezi unul ca el în România”

Georgi Pashov, în partida Clinceni - FCSB. foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 decembrie 2020

FCSB e în căutarea unui fundaș dreapta și are mai multe ținte din Liga 1. Nu doar Denis Haruț de la FC Botoșani a intrat în vizorul roș-albaștrilor, ci și Georgi Pashov, fundașul dreapta de 30 de ani de la Academica Clinceni, așa cum a informat GSP.ro (Detalii AICI!).

„Am înțeles că Pintilii îl dorea foarte mult, dar discuția a rămas acolo. Pashov e un jucător foarte bun, un fundaș dreapta foarte bun, cum rar mai vezi în România. E la maturitate și poate juca la orice echipă din țară. 

Mie mi-a fost propus de impresari, de conducerea mea, iar eu am stat nopțile, am văzut meciuri întregi cu el și mi-am dat seama că se pliază pe ce am eu nevoie. Se pregătește foarte bine, ca toți ceilalți care au venit. Sunt exemplari, au o mentalitate foarte sănătoasă”, a declarat Ilie Poenaru, în cadrul emisiunii „Liga DigiSport”.

Georgi Pashov, dorit de FCSB

Bulgarul a ajuns în România în această vară și a adunat deja 15 meciuri pentru Academica, fiind titular incontestabil în partea dreaptă a defensivei. A marcat deja un gol și a oferit o pasă decisivă, iar evoluțiile sale l-au propulsat pe radarul liderului Ligii 1, FCSB.

Pashov a mai evoluat în cariera sa pentru FC Chavdar, Slavia Sofia, PFC Montana, Lokomotiv Plovdiv și FK Etar, toate din Bulgaria, iar ulterior pentru Aramat-Armenia și Zhetysu. Bulgarul ar reprezenta o alternativă mai ieftină a lui Denis Haruț, apărătorul dreapta de la FC Botoșani, care se află la rândul său pe lista lui Gigi Becali. 

Georgi Pashov

3 partidea jucat Pashov în naționala Bulgariei: 1-3 cu Irlanda, 0-0 cu Muntenegru, 0-6 cu Anglia

250.000 de euroeste cota de piață a lui Pashov, potrivit Transfermarkt.com

VIDEO Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.