Liga 2

OFICIAL FC Universitatea Craiova mută pe piața transferurilor! Alte două achiziții anunțate de liderul din Liga 2

Denis Ispas, în perioada în care evolua la Dunărea Călărași

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 decembrie 2020

FC Universitatea Craiova, liderul din Liga 2, a trecut serios la treabă după numirea lui Ovidiu Stîngă pe bancă. Oltenii au mai perfectat două transferuri, după ce în prealabil îl înregimentaseră și pe Arsene Luboya. 

Pagina oficială de Facebook a alb-albaștrilor a anunțat în cursul zilei transferurile lui Adrian Voicu (28 de ani, atacant) și Denis Ispas (27 de ani, fundaș central). Cei doi vin la pachet de la Turris Turnu Măgurele, echipa antrenată de Eugen Trică, fostul tehnician al Craiovei. 

De-a lungul carierei, Adrian Voicu a evoluat pentru FC Voluntari, Juventus București sau Olimpia Satu Mare, în timp ce în CV-ul lui Ispas se numără echipe precum Chindia, Dunărea Călărași sau Farul Constanța.

12 meciuriare Denis Ispas în Liga 1, strânse pentru Dunărea Călărași în sezonul 2018-2019

Adrian Voicu și Ispas au semnat cu FC U 1948

FC U Craiova a bătut palma și cu Arsene Luboya

FC U Craiova a anunțat recent transferul atacantului congolez Arsene Luboya (28 de ani). Luboya vine de la ACS Comuna Recea, nou-promovată în Liga 2, și a semnat un contract valabil pe o perioadă de 6 luni, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

În acest sezon, Luboya a înscris 3 goluri și a oferit o pasă de gol în cele 11 meciuri jucate. A înscris chiar împotriva Craiovei, în egalul spectaculos de la Recea, scor 3-3.

Clasament Liga 2: 

VIDEO Adrian Mititelu jr. acuză: „S-a dorit cu orice preț condamnarea tatălui meu, cu lovire directă în FC U Craiova 1948”

>

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.