Liga 1

EXCLUSIV. Încă un jucător adus de Anamaria Prodan la Hermannstadt a fost dat afară! Cifre dezastruoase

Sibienii se vor despărți și de „vârful” Fabio Fortes, adus în august de Anamaria Prodan. Portughezul n-a marcat decât un gol în 13 apariții la Hermannstadt.

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 29 December 2020

Sibienii se vor despărți și de „vârful” Fabio Fortes (28 de ani), adus în august de Anamaria Prodan. Portughezul n-a marcat decât un gol în 13 apariții la Hermannstadt.

Continuă seria plecărilor la Hermannstadt. Potrivit informațiilor GSP.RO, șefii clubului se mai despart de un jucător care i-a nemulțumit în prima parte a sezonului regulat: Fabio Fortes. 

Fabio Fortes se desparte de Hermannstadt

Fortes a fost adus la Hermannstadt în luna august

Adus în august de Anamaria Prodan, odată cu intrarea fiicei ei, Rebbeca, în acționariatul clubului, „vârful" care trebuia să-l facă uitat pe Debeljuh n-a înscris decât un gol în 13 meciuri! 

Portughezul căruia i se va rezilia contractul scadent în vara lui 2021 este al treilea jucător venit pe filiera soției lui Reghecampf care părăsește Sibiul definitiv. 

Luca Florică a plecat la cerere, iar cu Sony Mustivar s-a ajuns la o reziliere amiabilă a acordului semnat în intersezon.

202e indexul InStat al lui Fortes (media parametrilor de performanță). Doar Șter, Florică și Karanovici stau mai rău de la Hermannstadt

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.