Diverse

Facem Revelionul 2021 cu Dan Negru, la „Prietenii lui Ovidiu”! Ediție specială, MIERCURI, de la ora 20:00, pe GSP.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 December 2020

Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuţi realizatori TV din România, a acceptat invitația lui Ovidiu Ioanițoaia de a participa la o ediție specială de Revelion a emisiunii "Prietenii lui Ovidiu".

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Povești din culisele Revelionului 2021 de la Antena 1, dezvăluiri inedite cu Gică Hagi și Gigi Becali, momente amuzante cu Ion Țiriac, Anamaria Prodan și Marius Șumudică, dar și povești neștiute de pe stadioanele țării, toate se vor regăsi într-o ediție specială, ultima din 2020, a emisiunii "Prietenii lui Ovidiu".

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

Imagini colosale de acum 26 de ani cu Mircea Lucescu, Andone și Ioanițoaia: „Ce bună e secvența!”

>

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.