Liga 3

Transfer de promovare: CSA Steaua îl vrea pe golgeterul revelației din Liga 2

CSA Steaua vrea să îl transfere pe atacantul Daniel Paraschiv (21 de ani), de la divizionara secundă Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Articol de Ionel Luţan  —  Tuesday, 29 December 2020

CSA Steaua vrea să îl transfere pe atacantul Daniel Paraschiv (21 de ani), de la divizionara secundă Viitorul Pandurii Tg. Jiu. 

CSA Steaua pregătește în această iarnă o campanie de achiziții consistentă, pentru ca obiectivul promovării în eșalonul secund să fie atins. Daniel Oprița caută, în primul rând, câteva completări în linia ofensivă a echipei sale. Cum una din țintele principale, Ovidiu Herea, pare greu de atins, steliștii s-au orientat asupra tânărului atacant Daniel Paraschiv, de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, revelația primei părți a sezonului de Liga 2. 

CSA Steaua îl vrea pe Daniel Paraschiv, de la revelația din Liga 2

FOTO: Facebook @acs.viitorul.pandurii.tg.jiu

Urmărit atent și de câteva echipe din prima ligă, FC Voluntari, UTA sau FC Hermannstadt, tânărul jucător de 21 de ani se află în ultimele șase luni de contract cu gorjenii antrenați de Flavius Stoican. Paraschiv este unul dintre principalii marcatori în Liga 2, cu cele 6 reușite din prima parte a campionatului. Vârful de 21 de ani a contribuit la parcursul surprinzător al gorjenilor, care ocupă locul secund la final de 2020. 

175.000 de euroeste cota luI Daniel Paraschiv, conform transfermarkt.de

Clasamentul din Liga 2, la final de 2020:

VIDEO. Helmuth Duckadam continuă războiul cu CSA Steaua: „Cum să întrețină un asemenea stadion? I-aș aștepta să se roage de mine ca să joc acolo”

>

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.