Liga 1

EXCLUSIV Ionel Gane, despre situația de la Dinamo: „Eu vin la reunire, dar să vedem cine mai rămâne la Săftica”

Ionel Gane, antrenor Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 29 decembrie 2020

Ionel Gane (49 de ani) le oferă un punct de sprijin jucătorilor lui Dinamo și îi transmite un mesaj de la distanță lui Pablo Cortacero

Jucătorii dau bir cu fugiții de la Dinamo sau iau în calcul să plece spre salarii plătite la timp, situația este dramatică în Ștefan cel Mare, dar Ionel Gane oferă un dram de speranță pentru "câini". "Eu mă voi întoarce la reunire. Am vorbit și cu jucătorii, mă aștept să vină toți la reunire, pe 3 ianuarie, la ora 10:30, la Săftica. Apoi, să văd cine va rămâne! 

Vizita medicală este pe 7 ianuarie. Am vorbit cu domnul Eftimescu, să fixăm în mare programul. Din cauza fricii de coronavirus, nu știu cum putem organiza amicale, probabil, vom avea meciuri-școală", a mărturisit "Jerry" pentru Gazeta Sporturilor.

Ionel Gane: „N-am luat niciun ban de Sărbători”

Tehnicianul lui Dinamo i-a transmis un mesaj lui Pablo Cortacero: „N-am luat niciun ban de Sărbători, n-am niciun semnal, pozitiv sau negativ. Am doar discuția întâmplătoare de atunci cu Pablo Cortacero. Totul depinde de el, lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. Ce vreau de la 2021? Pentru început, să nu mai fim singuri, să vină șefii la reunire să ne explice. «Uite, pe 8, pe 15, pe 23, intră banii!», să ne spună, dar așa să fie, să nu mai fim duși cu vorba”

2 victorii, o remiză și o înfrângerea adunat Ionel Gane în cele 4 etape în care a stat pe banca lui Dinamo

VIDEO. Radu Birlică: „Vor pleca fotbaliști de la Dinamo! Unii nu vor mai veni la reunire!”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.