Liga 2

FOTO EXCLUSIV. Cum arată stadionul Giulești la final de 2020: structura acoperișului e aproape finalizată

+14 Foto
Stadionul din Giulești este tot mai aproape de finalizare. Structura metalică de rezistență a acoperișului este aproape finalizată, în ciuda ritmului mai scăzut de lucru din perioada sărbătorilor.

Articol de Vlad Nedelea  —  marţi, 29 decembrie 2020

La noua arenă din Giulești, structura metalică de rezistență a acoperișului este aproape finalizată, în ciuda ritmului mai scăzut de lucru din perioada Sărbătorilor. 

Lucrările la arena din Giulești avansează conform programului. Reporterii GSP au făcut azi o vizită pe șantier. Activitatea nu era cea mai intensă, doar câteva persoane fiind prezente, în inspecție.

Cand va fi finalizat Stadionul din Giulești

„Precizăm faptul că pentru stadionul Giulești, contractual, termenul de finalizare a lucrărilor este primul trimestru al anului 2021. După efectuarea recepției la terminarea lucrărilor, CNI va preda obiectivul de investiții către Clubul Sportiv Rapid București, beneficiarul final, în sarcina căruia cade exclusiv programarea evenimentelor sportive”
- Directorul de investiții al CNI, Adrian Cefalan

VIDEO. Cum arată stadionul Giulești înainte de finalul anului

>

Caracteristici Stadion Rapid

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Citește și alte știri despre despre stadioanele din București: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.