Campionate

VIDEO Mourinho, ironic după ce Federația a amânat meciul cu Fulham, cu doar 4 ore înaintea startului: „Cea mai tare ligă din lume!”

Partida dintre Tottenham și Fulham, din etapa cu numărul 16 de Premier League, a fost amânată din cauza unui focar de coronavirus apărut în tabăra oaspeților.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 decembrie 2020

Partida dintre Tottenham și Fulham, din etapa cu numărul 16 de Premier League, a fost amânată din cauza unui focar de coronavirus apărut în tabăra oaspeților. Jose Mourinho (57 de ani) a fost dezamăgit de modul în care Federația engleză a gestionat situația.

Tottenham și Fulham ar fi trebuit să se înfrunte astăzi, de la ora 20:00, pe White Hart Lane. Cu mai puțin de 4 ore înainte de startul partidei, Federația Engleză a anunțat oficial amânarea partidei. Jose Mourinho nu a fost deloc mulțumit și a postat un mesaj ironic pe Instagram. 

Jose Mourinho, nemulțumit de amânarea meciului Tottenham - Fulham

„Meci la ora 20:00... Noi încă nu știm dacă jucăm. Cea mai tare ligă din lume”, a scris „The Special One” în descrierea unui clip în care jucătorii săi așteaptau decizia oficială.

Clasament Premier League: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Premier League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.