Stiri extrasport

FOTO. Povestea familiei lui Alex Chipciu: „Începutul relației? Agitat”

+8 Foto
Alex Chipciu, fotbalistul lui CFR Cluj, are parte de o familie superbă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 decembrie 2020

Alex Chipciu, fotbalistul lui CFR Cluj, are parte de o familie superbă.

Căsătorit cu Andreea, pe care o cunoaște din 2012, mijlocașul lui CFR Cluj se bucură de dragostea a 4 fetițe minunate: Medeea, Aria, Irene și Ștefania.

Într-un interviu special acordat celor de la Viva, Alex și Andreea povestesc cum s-au întâlnit, dar și cum decurg sărbătorile în familia Chipciu.

„Sărbătorile de iarnă le petrecem în fiecare an în familie. Încă de la începutul lunii, fetele i-au făcut scrisori Moșului și numără nerăbdătoare zilele care au mai rămas până la venirea lui. Ne uităm împreună la filme tematice și ascultăm colinde, pentru a intra în atmosfera acestei luni de sărbătoare. De Crăciun, luăm masa alături de mamele noastre, bunicile și prietenii apropiați, desfacem cadourile și ne bucurăm de magia acestei zile sfinte. Sperăm să avem și zăpadă, pentru ca tabloul să fie complet”, au spus cei doi pentru sursa citată.

Ne-am văzut prima dată pe 1 ianuarie 2012, am început să vorbim după patru luni și ne-au trebuit încă vreo două luni ca să ne cunoaștem și să devenim un cuplu. Începutul relației a fost unul destul de agitat, eram foarte tineri, orgolioși și impulsivi. Dacă ne întrebai atunci, nu ne-am fi imaginat că, peste opt ani, vom fi familia fericită, cu patru fete, de astăzi”, au mai povestit Alex și Andreea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.