Liga 1

"Vreau la Dinamo!"

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dumitru Copil spune că abia aşteaptă să îmbrace tricoul alb-roşu şi să demonstreze că e talentat

-Dumitru, eşti dorit de Dinamo, cînd vii în Ştefan cel Mare?
- Sincer, nu ştiu foarte multe detalii. Am avut o discuţie cu domnul Dănilescu în urmă cu 2-3 ani şi mi-a zis să vin în Ştefan cel Mare, dar nu s-a putut atunci. Sînt fericit şi chiar îmi doresc să evoluez în România pentru un club aşa de mare cum este Dinamo. Probabil că săptămîna viitoare voi veni la Bucureşti să mă antrenez cu Dinamo, ar fi ceva extraordinar!

-Ce ar însemna pentru tine să îmbraci tricoul "cîinilor"?
-Ar fi, cu siguranţă, un pas înainte. Dinamo este un club respectat, cu tradiţie, unde orice jucător ar vrea să ajungă. Chiar îmi doresc să joc şi sper ca de săptămîna viitoare să îmbrac tricoul alb-roşu. Sper să fac o treabă cît mai bună şi să demonstrez că am potenţial pentru a ajuta acest club.

-Ştii că antrenorul tău va fi Mircea Rednic?
-Da. Domnul Rednic a avut rezultate foarte bune peste tot pe unde a fost şi este o onoare pentru mine să lucrez cu dînsul. Dacă voi veni la Dinamo, sper să aibă încredere în mine şi să-mi împărtăşească din experienţa dînsului ca jucător.

-Îţi pare rău că nu ai rămas în ţară şi ai ales Scoţia de la o vîrstă fragedă ?
-Sincer, îmi pare rău pentru că am plecat de la 16 ani. Am făcut acel pas fiindcă îmi doream să joc pentru Hearts. Totuşi, a fost o experienţă utilă şi am învăţat să vorbesc bine şi limba engleză, cu care nu prea mă descurcam înainte.

"Nu mi s-a acordat încredere"
Copil (18 ani) a părăsit deja Scoţia: "N-am mai vrut să rămîn acolo, au fost mai multe probleme la mijloc. Mă acomodasem, dar nu mi s-a acordat încredere. Îmi ziceau că sînt , însă jucam pentru echipa mare doar în amicale. Nu am fost băgat în seamă. Eu nu am mai vrut să rămîn acolo. Cine mă vrea trebuie să plătească o grilă de formare către Hearts, de 200.000 de euro".

Şi Steaua îl monitorizează
Mijlocaşul se află şi în vizorul Stelei, care îl monitorizează de 6 luni. Dinamo se grăbeşte să perfecteze actele pentru a nu avea surpriza de a pierde un tînăr de viitor în faţa rivalei din Ghencea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.