Nationala

Costel Pantilimon s-a retras de la națională! Atac la Rădoi: „Să spună exact ce am discutat!”

Costel Pantilimon (33 de ani), Denizlispor, și-a anunțat retragerea de la echipa națională a României.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 decembrie 2020

Costel Pantilimon (33 de ani), Denizlispor, și-a anunțat retragerea de la echipa națională a României.

„Nu m-am retras oficial până acum pentru că nu am vrut s-o fac niciodată în modul ăsta. Nu voiam s-o fac oficial, pentru că ţin foarte mult la echipa naţională şi nu aş putea să spun că nu mai am dorința de a veni.

Am avut şi nişte probleme personale, care mi-au întărit ideea de a sta mai mult aproape de familie. Am văzut ce a declarat şi Mirel. Ce zice el acolo nu e complet. A încercat o abordare mai în forţă şi nu cred că e cazul cu mine. Aş fi vrut să se spună exact ce am discutat. Pentru mine a fost o decizie grea, dar o gândeam de foarte mult timp”, a declarat Pantilimon pentru Telekom Sport.

Costel Pantilimon s-a retras de la națională

Pantilimon a jucat ultima dată sub „tricolor” pe 14 noiembrie 2017, într-un 0-3 cu Olanda. A debutat în 2008, într-un meci cu Georgia câștigat de România, scor 2-1.

27 de selecțiia strâns Pantilimon la echipa națională

Costel Pantilimon s-a transferat în Turcia în această vară, la Denizlispor. Selecționerul Mirel Rădoi spunea în octombrie că omiterea lui de pe lista convocărilor nu are legătură cu forma, ci cu atitudinea.

„Am ținut ca antrenorul de portari să trimită convocările către portarii pe care îi aveam în vedere. Acolo (la Pantilimon, n.r.) a intervenit ceva, că n-ar fi fost sunat direct de mine, o chestie de genul ăsta. Atunci, dacă încearcă astfel de discuții... Cine vrea să vină e binevenit. Iar cine are astfel de discuții și de nemulțumiri, să rămână la echipa de club. I-am spus antrenorului de portari că nu am cum să sun toți cei 50-60 de jucători, pe fiecare în parte. Asta ar înseamna că facem telefonul fără fir, iar eu nu voi face altceva decât să stau drepți în fața jucătorilor”, afirma selecționerul României.

În acest an, un alt goalkeeper al României și-a anunțat retragerea de la națională: Ciprian Tătărușanu - toate detaliile, AICI.

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.