GSP special

VIDEO. Ion Ion Țiriac și Ilie Năstase, donații de Revelion! Totul s-a filmat + suma obținută

Ion Ţiriac jr. și Ilie Năstase s-au alăturat campaniei „Spitale publice din bani privați”, sub egida Fundației Metropolis.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 January 2021

Ion Ţiriac jr. și Ilie Năstase s-au alăturat campaniei „Spitale publice din bani privați”, aflată sub egida Fundației Metropolis.

  • Fundația Metropolis contribuie de 20 de ani la construirea unei lumi în care oamenii zâmbesc, prin crearea accesului acestora la sănătate, educație și dezvoltare emoționala echilibrată. Fundația se concentrează pe asistență socială pentru copiii vulnerabili din centrele proprii și partenere, pe renovarea spitalelor publice din bani privați, dar și pe susținerea cauzelor individuale verificate;
  • Cum poți dona

Vloggerul Selly a filmat un videoclip special pentru finalul anului, alături de cântăreața Alina Eremia și de actorul Codin Maticiuc, cel care se află în spatele acțiunii umanitare.

Cu pretextul colindatului, cei 3 au dorit să strângă bani pentru cauza spitalelor problematice din România. Demersului s-au alăturat persoane cunoscute din lumea sportului, în frunte cu fostul mare tenismen Ilie Năstase și fiul președintelui Federației Române de Tenis, Ion Ion Țiriac.

Ion Ion Țiriac și Ilie Năstase, donație pentru spitalele din România

Nu au fost înregistrate momentele în care fiecare persoană a donat bani. Dar la final Selly a publicat suma totală strânsă, care se ridică la 28.000 de euro!

În campanie s-au alăturat și alte persoane cunoscute din România, precum Elena Băsescu, Inna, Cristina Ich sau Nicole Cherry.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.