Diverse

FOTO. Oamenii din sport au rupt audiența de Revelion! „E istorie, să vedeți cât de urât se va face de râs”

+14 Foto
Revelionul lui Dan Negru a fost din nou lider detașat de audiență. În programul TV și-au făcut apariția și două personaje cunoscute peisajului sportiv, Cosmin Contra și Marian Drăgulescu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 ianuarie 2021

Revelionul lui Dan Negru a fost din nou lider detașat de audiență. În programul TV și-au făcut apariția și personaje cunoscute peisajului sportiv, Cosmin Contra, Giani Kiriță și Marian Drăgulescu.

Contra, ultima dată antrenorul lui Dinamo, a intrat în personajul lui Grinch. Așa cum era de așteptat, „Guriță” a fost demascat de Giani Kiriță, însă nu foarte rapid. 

„Țineți minte momentul ăsta că e istorie. Să vedeți cât de urât se va face de râs și de rușine acest individ (n.r. - Kiriță)”, a glumit Negru, realizatorul Antenei 1, având în vedere domeniul care-i leagă pe cei doi. 

„L-am recunoscut după guriță. Eu știu cine e”, și-a dat seama ulterior fostul căpitan al lui Dinamo.

Capturi @Antena 1

Oamenii din sport au rupt audiența de Revelion

Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast al României, a fost majordomul Lurch, din Familia Addams, la Revelionul Starurilor 2021. Sportivul nu a părăsit scena fără să fie aplaudat la scenă deschisă de invitații lui Dan Negru.

Capturi @Antena 1

Revelionul prezentat de Dan Negru a fost din nou lider în audiențe. Paginademedia scrie că programul a fost urmărit și de 3,6 milioane de români, fiind la mare distanță de urmăritoarele ProTV, Kanal D sau România TV.

VIDEO. Dan Negru i-a dezvăluit lui Ioanițoaia: „Am o poveste cu Gigi Becali și nu știu dacă să v-o zic sau nu...”

>

Citește mai multe știri despre Revelionul 2021:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.