Nationala

EXCLUSIV Gică Hagi, discurs dur: „Suntem chiar în groapă! Cine ne-a tras în jos? De ce am stagnat?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 January 2021

Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României și patronul Viitorului Constanța, a participat la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Gică, echipa națională e locul unde aduci un antrenor ca să învețe? Sau îl aduci pe cel mai bun să-i învețe pe alții?
- La echipa națională vorbim de principii, iar cel mai important e că acolo nu contează vârsta. Ci să fie cel mai bun!

- E Mirel Rădoi cel mai bun?
- Mă puneți pe mine să zic?

>

- Păi, da, părerea ta!
- Eee!, bine, nea Ovidiu! Să evaluez eu? Și la Viitorul întreb! La Viitorul să vorbească cei care conduc, nu eu! Eu sunt cu partea tehnică. Chiar și la club la mine eu propun, dar președintele să-și asume.

- Crezi în viitorul echipei naționale?
- Eu cred în șansa României că poate se construiască o echipă puternică și să aibă succese mari. În cât timp? Nu știu, ne trebuie un proiect puternic.

- Auzim în fiecare zi... 
- Scuzați-mă! E un segment social important care are obiectiv final să creeze campioni, oameni, idoli. Așa cum a fost în trecut. Nu facem aceste lucruri și apoi cădem în groapă! Poate suntem chiar în groapă, nu vreau să fiu dur! Noi trebuie să facem sportul o prioritate, pentru a investi, pentru a crea proiecte și a deveni competitivi.

- Toată lumea vrea asta, dar nu prea se întâmplă nimic.
- M-am uitat la handbal. Am jucat bine, fantastic, dar ne-a bătut Norvegia. Păi, vedeți? Și noi o avem pe cea mai bună jucătoare din lume! De ce alții au creat proiecte, s-au dezvoltat și noi am stagnat. Și ne-am dus în jos! Cine ne-a tras în jos? Aici e problema.

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.