Campionate

Marius Șumudică, reacție vehementă după tărăboiul din Turcia: „Fotbalul s-a stricat!”

+14 Foto
Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a criticat arbitrajul după rezultatul de egalitate cu Erzurum, scor 1-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 ianuarie 2021

Marius Șumudică, 49 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a criticat arbitrajul după egalul cu Erzurum, scor 1-1.

Părerea mea despre VAR s-a schimbat, a stricat fotbalul. O să vorbesc cu producătorul de echipament, de la următorul meci să avem șorturi cu buzunare. Jucătorii mei să joace cu mâinile în buzunare. N-o să își mai scoată mâna din buzunar. 

Dacă pierdem, pierdem, asta e, o s-o facem cu mâinile în buzunare. S-a dat un fault ca la baschet, dar nu mai vorbesc, că dacă vorbesc mult, o să mă suspende și nu vreau să văd meciurile din tribună”, a declarat Șumudică, imediat după finalul partidei.

Gaziantep, egalată în prelungiri dintr-un penalty ușor acordat

Gaziantep a fost egalată în minutul 90+6, cu ajutorul unui penalty transformat de Bassan. Lovitura de la 11 metri a fost acordată destul de ușor, după o ce Djilobodji a pus brațele pe spatele unui adversar. În acel moment a izbucnit un scandal general, jucătorii și staff-ul lui Gaziantep cerându-i socoteală arbitrului!

După meci, Șumudică a mers din nou la arbitri, cărora le-a reproșat decizia luată în finalul confruntării. Antrenorul român a văzut cartonașul galben pentru proteste. Gaziantep este pe locul 2 în campionat, cu 28 de puncte acumulate după 15 meciuri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.