Liga 1

EXCLUSIV Gică Hagi își anunță revenirea: „Atât vă zic! Am luat-o de pe câmp și pot să devin cel mai bun în lume”

Gică Hagi

Articol de GSP.RO  —  sâmbătă, 02 ianuarie 2021

Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României și patronul Viitorului Constanța, a participat la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

"Există șansa să mă întorc în antrenorat. Iubesc această meserie, m-am dedicat, am muncit. Am fost foarte sus, am coborât la zero, am luat-o de la capăt la Ovidiu, de pe câmp. Am ajuns, am demonstrat, și acum vreau să am provocările mele. Iubesc meseria asta, dar vreau provocările mele. Atât vă zic!", a spus Hagi.

Provocat de Ioanițoaia, patronul Viitorului a continuat: "Care e provocare mea cea mai mare? Să devin cel mai bun! Asta mi-au dat Real Madrid și Barcelona. Mi-au dat o mentalitate și cred că pot să devin cel mai bun în lume. Eu nu fac ceva să devin cel mai bun la București, până la graniță și după e imposibil, e greu. Nu, nu! Cel mai bun din lume! Eu așa lucrez. Că va fi așa sau nu, timpul ne va da răspuns. Vreau să-mi fac provocările".

>

Am evoluat și am învățat câte ceva în fiecare zi. Sunt deschis să învăț de la fiecare, învăț din critici, mă uit la ele. Totul durează o zi, și binele și răul. Sunt motivat să lucrez și să merg mai departe
Gheorghe Hagi, patron Viitorul

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.