Liga 1

FCSB. Mesaj clar pentru Gigi Becali după ce a primit oferta pentru Moruțan: „E mai bun decât Ianis Hagi! Mai ține-l un an”

+29 Foto
Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 ianuarie 2021

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a vorbit despre oferta de 10,5 milioane de euro primită de FCSB pentru Olimpiu Moruțan și i-a dat un sfat lui Gigi Becali.

Finanțatorul moldovenilor i-a transmis lui Becali să nu dea curs ofertei de 10.500.000 de euro din Emiratele Arabe Unite, ofertă dezvăluită de GSP.ro, și spune că internaționalul de tineret s-ar putea transfera în viitor într-un campionat din Europa.

„Moruţan e mai bun decât nivelul din zona Golfului. El trebuie să joace încă un an la FCSB, constant, cu numărul 10, după care trebuie să fie vândut în Europa pe o sumă foarte mare, dacă joacă în Europa League sau Champions League.

L-aş mai ţine un an, după care ar pleca în Spania, Italia, unde se joace fotbal.  Este altruist, joacă pentru jucătorii de la FCSB şi pentru ofertele lor. E extraordinar. El trebuie jucat în spatele vârfurilor. Este unul dintre cei mai talentați români din ultimii ani. Cu tot respectul pentru Hagi, el e mai bun decât Ianis”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit as.ro.

Moruțan a fost cumpărat de FCSB în vara lui 2018, pentru 700.000 de euro și 20% dintr-un viitor transfer. Becali a mai virat 400.000 de euro pentru a răscumpăra 10% din procentele deținute Botoșani. Acum, Iftime mai deține 10% din drepturile lui Moruțan, iar, dacă FCSB va accepta oferta din Emirate, FC Botoșani va încasa încă 1.050.000 de euro.

VIDEO Dennis Man dezvăluie secretul formei bune a FCSB-ului: „Ne-am maturizat, am devenit o familie”

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.