Stranieri

L-a contestat pe Ianis Hagi, acum își scoate pălăria în fața românului după Rangers - Celtic: „Starul meciului! A făcut diferența!”

+8 Foto
Ianis Hagi e din nou pe val la Rangers / foto: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 ianuarie 2021

Ianis Hagi (22 de ani) e din nou în centrul atenției la Glasgow Rangers. Internaționalul român a fost lăudat de nume importante după prestația din derby-ul Rangers - Celtic 1-0, în care a fost introdus pe teren după pauză.

Kris Boyd, fost jucător la Rangers, actual analist sportiv scoțian, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi. Dacă în trecut l-a criticat pe fiul „Regelui”, Boyd și-a schimbat radical discursul la adresa acestuia:

„Ianis Hagi a fost probabil ghinionist că nu s-a aflat în formula de start. A fost starul meciului după ce a fost lăsat inițial pe bancă. Românul a făcut diferența în a doua repriză. Intrarea lui pe teren a echilibrat jocul lui Rangers. A fost o după-amiază foarte bună pentru el”, a precizat Kris Boyd pentru Sky Sport, citat de digisport.ro

4 goluriși 9 pase decisive are Ianis la Rangers în acest sezon, în 27 de meciuri

Sunt mulțumit de prestația echipei, deși trebuie să recunosc că adversara noastră a fost mai bună în prima repriză. Cu introducerea lui Ianis am vrut să aducem un plus în atac
Steven Gerrard, antrenor Rangers

Kris Boyd îl criticase pe Ianis Hagi în vară

La începutul sezonului, Ianis Hagi fusese criticat de Kris Boyd, fostul atacant al celor de la Rangers, pentru evoluția sa din meciul cu Linvingston, încheiat 0-0: 

„Au fost prea mulți pasageri astăzi. Cred că Ianis Hagi nu a făcut nimic din punct de vedere al implicării. Nu vreau să-i pun o etichetă, dar, să fiu sincer, a părut dezinteresat, iar Rangers a plătit mulți bani pe el”, a declarat Boyd la Sky Sports. „Părea că lasă jocul să treacă pe lângă el”.

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Rangers - Celtic 1-0

VIDEO Dezvăluiri despre relația dintre antrenorul Gică Hagi și jucătorul Ianis Hagi: „Când pierdeam era mereu vina lui Ianis”

>

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.