Diverse

Mădălina Ghenea nu a mai rezistat! Poziție fermă despre idila cu Zaniolo: „A venit momentul să vă spun adevărul”

+68 Foto
Mădălina Ghenea. Sursă foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 ianuarie 2021

Mădălina Ghenea (33 de ani) a ținut să pună punct speculațiilor lansate de presa din Italia, potrivit cărora s-ar afla într-o relație cu Nicolo Zaniolo (21 de ani), starul în devenire al celor de la AS Roma

Deși cei doi au fost protagoniștii unui schimb incendiar de replici pe Instagram, românca a negat că Nicolo Zaniolo, un bărbat cu 12 ani mai tânăr, ar fi noul ei iubit. Totul la doar câteva zile după ce Sara Scaperrotta, fosta iubită a lui Zaniolo, a anunțat că e însărcinată.

În urmă cu câteva ore, Mădălina Ghenea a publicat pe contul său de Instagram o poziție oficială față de informațiile lansate de jurnaliștii italieni. Modelul a apelat inclusiv la avocați pentru a încerca să spulbere zvonurile privind idila cu Zaniolo.

Mădălina Ghenea, anunț oficial: „Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune”

În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți? - Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram

VIDEO Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu a postat imagini fierbinți pe Tik Tok

>

Citește și alte știri despre Mădălina Ghenea: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.