Tenis

Soțul Serenei Williams reacționează dur la adresa lui Ion Țiriac după ce miliardarul i-a cerut jucătoarei să se retragă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 ianuarie 2021

Omul de afaceri Alexis Ohanian (37 de ani), soțul americancei Serena Williams (39 de ani, 11 WTA), a avut o recție acidă la adresa lui Ion Țiriac.

Ion Țiriac a vorbit dur despre Serena Williams, deținătoare a 23 de trofee de Grand Slam, și a cerut ca aceasta să renunțe la tenis.

„La vârsta asta și la greutatea pe care le are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a spus Ion Țiriac la emisiunea „Rețeaua de idoli”, de la TVR 2.

Soțul Serenei Williams i-a răspuns pe twitter lui Ion Țiriac

Declarațiile lui Țiriac au deveni virale pe Twitter, iar Jose Morgado, un jurnalist portughez, a postat mesajul „E sigur să spunem că Serena nu va mai juca niciodată la Madrid”, făcând referire la Mutua Madrid Open, turneul din Spania deținut de Țiriac.

Alexis Ohanian a comentat la postarea pe Twitter a portughezului și a avut o replică dură. „E sigur să spunem că nimănui nu-i pasă de ce crede Ion Țiriac”, a fost mesajul soțului Serenei Williams.

Serena Williams și Maria Sharapova sunt cele mai bogate femei din sport, dar locul 3 este o surpriză absolută!

Cu ocazia finalului de an, Yahoo Finance a întocmit topul celor mai bogate sportive din istorie. Primele trepte ale podiumului sunt ocupate de Serena Williams (39 de ani) și Maria Sharapova (33), dar al treilea nume din ierarhie este o surpriză totală.

Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Alexis DeJoria (43 de ani), șoferiță de Drag Racing care concurează în NHRA, la categoria „Funny Car”. Averea estimată a acesteia este de 100 de milioane de dolari! În 2016, a devenit prima femeie care a concurat în 100 de evenimente Funny Car. Cum arată top 10 și pe ce loc e Simona Halep, vezi aici. 

VIDEO  Ion Țiriac prevede o „catastrofă” după Simona Halep: „E păcat că dispărem! Va fi ca la gimnastică”

>

Citește mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.