Liga 1

Paul Anton ar putea pleaca de la Dinamo! „Acum am primit mesaj” » Oferta primită de „câini”

Paul Anton (29 de ani, mijlocaș central) este pe picior de plecare de la Dinamo. Jucătorul „câinilor” nu duce lipsă de oferte.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 ianuarie 2021

Paul Anton (29 de ani, mijlocaș central) este pe picior de plecare de la Dinamo. Jucătorul „câinilor” nu duce lipsă de oferte.

„Pentru Anton, Dinamo are o ofertă de 200.000 de euro de la un club din afara Ligii 1. Acum am primit mesaj”, a dezvăluit jurnalistul Gazetei Sporturilor, Remus Răureanu, în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”.

Paul Anton, gata să plece de la Dinamo

După Clinceni - Dinamo 1-1, ultimul meci din anul 2020, Anton trăgea un semnal de alarmă în privința viitorului său: „E clar că, dacă nu se vor schimba lucrurile, în situația asta nu se poate continua. Trebuie să am o discuție, să văd ce se va întâmpla. Am o familie și sunt responsabil pentru asta. Nu am încasat nimic în aceste luni, în afara celor două bonusuri plătite de DDB”.

Anton a ajuns la Dinamo vara trecută, liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu Samara. A fost curtat și de CFR Cluj, dar a ales proiectul anunțat de spanioli. Campioana României nu și-a pierdut interesul pentru Anton, a încercat să-l transfere și în această iarnă, însă mutarea nu s-a concretizat.

10 meciuria bifat Anton la Dinamo în acest sezon, reușind 3 goluri și o pasă decisivă

1 milion de euroeste cota de piață a lui Anton, conform Transfermarkt

VIDEO. Ricardo Grigore, declarații la reunirea lui Dinamo: „Suporterii au spus că sunt alături de noi. Încă trebuie să avem speranțe!”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.