Liga 1

Fotbalist „urecheat” de impresar pentru că nu s-a dus la FCSB: „A rămas în coadă de pește”

Impresarul Florin Vulturar îl critică pe Andrei Chindriș (21 de ani), fundașul central de la FC Botoșani, pentru faptul că nu a acceptat oferta celor de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 January 2021

Impresarul Florin Vulturar îl critică pe Andrei Chindriș (21 de ani), fundașul central de la FC Botoșani, pentru faptul că nu a acceptat oferta celor de la FCSB, club care și-a manifestat public interesul pentru serviciile sale în ultimul an și jumătate.

„Nu există nicio discuție în momentul de față pentru Chindriș. Eu nu sunt impresarul lui oricum, doar am fost mandatat să reprezint clubul. A pierdut trenul. Nu neapărat cu Belgia. Și când a făcut domnul Becali oferta pentru el… a rămas așa, în coadă de pește”, a declarat Vulturar în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Valeriu Iftime: „95%, Chindriș nu merge la FCSB”

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, spune că Andrei Chindriș este decis să plece în străinătate, întrucât nu mai vrea să continue în Liga 1.

„Andrei are o ofertă de afară. A spus că nu pleacă până nu găsește o ofertă bună din străinătate. Din punctul meu de vedere, 95% direcția FCSB este închisă pentru Chindriș. Vrea să plece afară, nu în România”, a declarat Iftime pentru GSP.ro.

1,1 milioane de euroeste cota de piață a lui Chindriș, conform Transfermarkt

57 de meciuria jucat Chindriș la FC Botoșani, doar în Liga 1

VIDEO. Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.