Liga 1

Continuă șarada la Dinamo! Ionel Gane a primit o nouă promisiune, dar nu de la Cortacero: „Mi-au zis că vineri” » Vestea bună a zilei

Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, spune că Dorin Șerdean și Cornel Țălnar i-au promis că până vineri vor fi achitate restanțele salariale pentru lunile august și septembrie.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 ianuarie 2021

Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, spune că Dorin Șerdean și Cornel Țălnar i-au promis că până vineri vor fi achitate restanțele salariale pentru lunile august și septembrie.

Ionel Gane a rămas la Dinamo, dar răbdarea îi este pe sfârșite. Antrenorul a primit o nouă promisiune din partea conducătorilor. Șerdean și Țălnar i-au transmis că două salarii vor fi plătite, dar că banii nu vin neapărat de la Cortacero. Vestea bună a zilei este că s-a găsit suma necesară pentru achitarea testelor Covid-19.

Situația de la Dinamo, din perspectiva lui Ionel Gane

„Nu mai credem nimic, ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni a fost o bătaie de joc din partea lui Cortacero. A fost josnic. A spus de fiecare dată că plătește, a zis că până pe 1 ianuarie vor avea jucătorii banii în cont. Le-a dat mesaje private, le-a promis asta. 

Eu am avut o discuție cu Dorin Șerdean și Cornel Țălnar. Ei ne-au spus că până la sfârșitul săptămânii vor plăti ceva, unul sau două salarii. Nu știu de unde vin banii. Dacă nu se întâmplă asta, nu cred că de la Cortacero. E foarte grav dacă nu intră. Nu știu ce decizie vom lua. Există o stare mare de îngrijorare. Băieții au rămas fără bani de sărbători, lucrurile nu mai pot continua așa”, a declarat Ionel Gane, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Dinamo a găsit bani pentru testele Covid-19

Medicul Liviu Bătineanu a părăsit-o din nou pe Dinamo. La rugămintea jucătorilor, ia în calcul să rămână până vineri, pentru a vedea dacă promisiunea conducerii e respectată. 

„Ni s-a confirmat că marți vom face testul Covid-19. Înseamnă că s-au plătit banii pentru aceste lucruri. Mi-au spus asta Dorin Șerdean și doctorul Bătineanu. El a plecat, l-am rugat să rămână până vineri. Dacă se plătește ceva, poate să rămână. E și în situația în care nu are medicamente, multe lucruri pentru noi. Am înțeles că îi vor achita și lui.

Avem masă asigurată după antrenamente, avem strictul necesar. Problema e că pleacă angajați, pleacă oameni din club, nu doar jucători. Deocamdată, la bucătărie își fac treaba. Din ce știu eu, angajații au mai primit câte un salariu. Nu au restanțe de 5 luni”, a mai spus Gane. 

VIDEO. Ricardo Grigore, declarații la reunirea dinamoviștilor: „Suporterii au spus că sunt alături de noi. Încă trebuie să avem speranțe!”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.