Liga 1

VIDEO » Cel mai sincer sfat pentru Olimpiu Moruțan: „Ce națională? Să plece, banii contează!”

Valerică Găman (31 de ani), fundașul central de la Astra, îl sfătuiește pe Olimpiu Moruțan (21 de ani, mijlocaș ofensiv) să plece de la FCSB.

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  luni, 04 ianuarie 2021

Valerică Găman (31 de ani), fundașul central de la Astra, îl sfătuiește pe Olimpiu Moruțan (21 de ani, mijlocaș ofensiv) să plece de la FCSB.

„Tânăr sau nu, îl sfătuiesc să se ducă. Importanți sunt banii și familia lui. Să facă rost de bani și mai târziu poate juca și în campionate mai puternice. Nivelul din Golf a crescut foarte mult, sunt sigur că cei de acolo pot plăti 10 milioane fără probleme”, a declarat Găman.

>

Întrebat despre posibilitatea ca Moruțan să piardă contactul cu echipa națională odată cu transferul în Emirate, Găman a oferit un răspuns inedit: „Lăsați... te apuci de fotbal pentru bani!”.

Găman a activat în Golf în intervalul 2018-2020, la Al-Shabab. Vara trecută a revenit la Astra Giurgiu.

FCSB. Olimpiu Moruțan, ofertă din Emiratele Arabe Unite

Azi sau mâine vom avea o ofertă finală. Suma care s-a propus, cea de peste 10 milioane de euro, nu a fost pe placul lui Gigi Becali. Cererea e undeva pe la 15 milioane, mai puțin nu va accepta FCSB. Spre 2 milioane este și salariul lui Moruțan. Nu se compară cu ce are acum, în România. E ceva fabulos! Are o propunere extraordinară după doar 6 luni de jucat meci de meci. Nu mai e vreun jucător din România în această situație. E foarte posibil să fie împrumutat din Emirate, e greu să-l țină mai mult de 6 luni, un an acolo. Patronii de-acolo au mai multe echipe. Da, există o discuție concretă și cu o echipă dintr-un campionat foarte bun al Europei.
 - Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan

66 de meciuriși 6 goluri are Moruțan la FCSB în campionat. Înaintea acestui sezon, el a fost considerat mai degrabă o soluție de rezervă, pentru momentele în care lipseau titulari obișnuiți

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.