Liga 1

DEZBATERE GSP. Controverse fără sfârșit: vom avea Craiova vs Craiova și FCSB vs CSA Steaua în 2021?

Peluza Sud pe Oblemenco. foto: facebook fc u craiova 1948

Articol de Dan Udrea  —  marţi, 05 ianuarie 2021

Gazeta Sporturilor a deschis prima ediție a lunii ianuarie cu o dezbatere amplă despre provocările anului sportiv 2021. Analiza poartă semnătura lui Dan Udrea, jurnalist GSP cu peste 20 de ani experiență în presa de sport.

Întrebarea lui Udrea la început de 2021: vom avea Craiova vs Craiova și FCSB vs CSA Steaua din acest an?

Am putea trăi meciuri fără precedent nu doar pentru fotbalul românesc, ci chiar pentru fotbalul care se respectă în Europa. În 2021 e foarte posibil să asistăm la anumite confruntări-anomalii pentru o societate normală: cluburi care au divizat suporterii și le-au sfâșiat sentimentele se pot întâlni acum în partide directe.

Dacă formația lui Mititelu va promova, și sunt șanse mari s-o facă, atunci din iulie vom avea Craiova versus Craiova în Liga 1. Imaginați-vă cât de stupide vor fi imaginile din ziua duelului direct: pe străzile aceluiași oraș, suporterii a două echipe diferite se vor îndrepta către același "teren propriu", purtând tricouri sau fulare cu aceleași culori și scandând același refren - "Știința, Știința!", pentru că și unii, și ceilalți iubesc Craiova Maxima. Ceva de neimaginat!

FCU Craiova 1948 e lider în „B” FOTO sportpictures.eu

Din ce în ce mai aproape de CSA Steaua vs FCSB

Apoi, aproape sigur vom avea și FCSB versus CSA Steaua. În barajul de promovare în Liga a 2-a. Sigur, la FCSB va fi vorba (deocamdată) despre echipa secundă, dar, de fapt, va fi duelul dintre Steaua lui Becali și Steaua Armatei

Cele două părți care au mers braț la braț, ca parteneri, vreme de 8 ani (2003 - 2011), pentru ca apoi să se rupă și să-i bage în beznă pe majoritatea suporterilor, care de ani buni nu mai știu încotro să o ia.

VIDEO Adrian Mititelu jr. acuză: „S-a dorit cu orice preț condamnarea tatălui meu, cu lovire directă în FC U Craiova 1948”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.