Liga 2

VIDEO Rapid și-a readus „fiul rătăcitor”: „Clubul ăsta înseamnă totul pentru mine. Vreau să simt din nou atmosfera din Giulești!”

Atacantul Alexandru Ioniță I (31 de ani) a fost prezentat oficial la divizionara secundă Rapid.

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  marţi, 05 ianuarie 2021

Atacantul Alexandru Ioniță I (31 de ani) a fost prezentat oficial la divizionara secundă Rapid. 

Rapid se întărește pentru promovarea în Liga 1 și l-a adus în Giulești pe „fiul rătăcitor”. Alexandru Ioniță I, ultima dată la UTA, este un produs al academiei rapidiste, club pentru care a și debutat în Liga 1, în anul 2009. 

Alexandru Ioniță I a revenit la Rapid

„De mulți ani îmi doream să revin. Am tot așteptat, mă bucur că am avut astăzi oportunitatea să semnez. Rapid înseamnă cam totul pentru mine. M-a format ca jucător, mi-a dat șansă să ajung fotbalist. Sufletul meu e alături de echipă și de suporteri. 

A fost greu, am urmărit toate meciurile lor. Am suferit alături de ei. Știu că suporterii au suferit la fel de mult. De asta sper să fie totul bine și la sfârșitul anului să ne bucurăm. Toată lumea a fost încântată că am revenit. Le mulțumesc pentru asta. Au fost multe amintiri frumoase în Giulești. Sper să fac noi amintiri și noi momente frumoase”, a declarat Alexandru Ioniță pentru GSP.ro. 

Atâția ani am petrecut la alte echipe și simțeam nevoia atmosferei din Giulești. Cred că asta este. Nu se pune problema să joc pentru o rivală. Au fost oferte, dar au trecut mulți ani de atunci
- Alexandru Ioniță

17 goluria marcat Alexandru Ioniță I pentru Rapid

VIDEO. Alexandru Ioniță I, prima reacție după revenirea la Rapid

>

Rapid, transferuri importante 

Tot astăzi, Rapid l-a prezentat pe Emmanuel Ernest, un atacant ivorian în vârstă de 20 de ani. Acesta a semnat un contract valabil un an și jumătate. Ieri, giuleștenii au oficializat și mutarea mijlocașului central Bogdan Barbu (28 de ani). Detalii AICI!

FOTO: Facebook @FCRapid1923oficial

Clasament Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.