Liga 1

Protejat

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rada se gîndeşte să nu-l forţeze pe Coman cu Farul

Dani Coman şi-a reluat antrenamentele în ritm normal, după accidentarea suferită la meciul cu Steaua, acum două săptămîni. Deşi goalkeeper-ul ar putea reveni ca titular cu Farul, Marian Rada ar vrea să-l menajeze şi cel mai probabil va miza în continuare pe portughezul Elinton Andrade.

De ce? Pentru că se teme de o recidivă a accidentării lui Coman şi preferă să-l aibă apt 100 % etapele viitoare, cînd giuleştenii vor întîlni CFR, Urziceni şi Dinamo.
"Dani se simte bine, a fost şi puţin răcit, miercuri a făcut primul antrenament, dar nu ştim dacă va apăra sîmbătă. Să vedem cum se va simţi vineri", a declarat Marius Bratu, antrenorul de portari. Coman a ratat 11 meciuri în acest sezon din cauza accidentărilor.

Arcaba rămîne
Rapidiştii sînt mulţumiţi de australianul Tomislav Arcaba (24 de ani), goalkeeperul aflat în probe de o lună. "Are multe calităţi, în plus este şi un tip inteligent. Sînt curios să-l văd şi într-un meci, dar cred că îmi va întări convingerile despre el", e de părere Marius Bratu, antrenorul de portari. "Rapid e un club renumit şi ar fi un pas mare să semnez cu ei", a declarat Arcaba. (Greta Goran)

Apelul se judecă azi!
Memoriul prin care rapidiştii contestă decizia de la "Disciplină", 0-3 la "masa verde cu Steaua, va fi judecat astăzi de Comisia de Apel. Alb-vişiniii fuseseră anunţaţi iniţial de FRF că şedinţa va avea loc pe 10 aprilie, dar au fost convocaţi în cele din urmă pentru astăzi, la ora 14:00.

Deaconu la Liga a II-a
Arbitrul Alexandru Deaconu a fost delegat la partida Dunărea Giurgiu- FC Botoşani, porgramat sîmbătă, în Liga a II-a. "Centralul" va conduce un meci la două săptămîni de la întreruperea derby-ului Rapid- Steaua. Pentru meciul de la Giurgiu, Deaconu va încasa 950 lei, din care va suporta transportul, cazarea şi masa. Copos crede că delegarea e dovada că arbitrul a greşit oprind meciul din Giuleşti în minutul 73. "Trăim un paradox: un arbitru decorat la Cotroceni e trimis să conducă un joc din . Îi sfătuiesc pe cei din Giurgiu să nu arunce cu pietre!", a declarat rapidistul la sport.ro. (Dan Udrea)

Ultimele noutăţi din Giuleşti

- Burdujan va afla abia vineri dacă joacă la Constanţa. Atacantul s-a antrenat normal ieri, dar tot mai simte dureri la spate şi Marian Rada va decide cu o zi înainte de meci dacă-l foloseşte.
- Marian Iancu e impresionat de conducerea din Giuleşti. "L-am sunat pe Copos şi i-am spus cît de mult îmi place Rapidul acum, cu Rada pe bancă, cu Costache şi Manea în conducere. În cazul chiar a arătat ca un club puternic", a zis patronul Timişoarei.
- Ion Marin se teme de meciul cu Rapid: "Giuleştenii s-au descătuşat, şi-au regăsit cheful de joc şi au fotbalişti care pot face diferenţa. Va trebui să dăm maximum ca să scoatem un rezultat bun".
- Ionuţ Stancu crede că singurul obiectiv rămas e "să jucăm ca să-l păstrăm pe nea Marian Rada pe bancă. De la Liga Campionilor ne-am luat adio! Ne-am fi dorit toţi să reuşim, dar asta e!".
- Vasile Turcu l-a înţepat pe Copos: "E dinamovist sută la sută şi, dacă vine cu bani, îl primim printre noi în Ştefan cel Mare!". "N-o să urmez exemplul lui Mircea Rednic! Eu nu voi face parte dintr-un alt club, pentru că aici e vorba de suflet şi inima mea e în Giuleşti".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.