Stranieri

Dan Petrescu l-a sunat pe Marius Șumudică » Antrenorul lui Gaziantep a dezvăluit dialogul: „Era în Dubai”

Dan Petrescu (53 de ani) l-a sunat pe Marius Șumudică (48 de ani), pentru a-i cere sfaturi înainte de a accepta contractul de la Kayserispor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 ianuarie 2021

Dan Petrescu (53 de ani) l-a sunat pe Marius Șumudică (48 de ani), pentru a-i cere sfaturi înainte de a accepta contractul de la Kayserispor. 

  • Gaziantep - Kayserispor, așteptatul duel Șumudică vs Petrescu, e programat pe 16 ianuarie.

Marius Șumudică s-a declarat deranjat de faptul că Dan Petrescu nu i-a cerut nicio informație și nu a dorit să discute cu el, înainte de a veni în Turcia. „Bursucul” a recepționat mesajul și a pus mâna pe telefon. Antrenorul lui Gaziantep a dezvăluit cele mai importante subiecte ale conversației.

Dan Petrescu l-a sunat pe Marius Șumudică

„M-am supărat eu puțin pe Dan Petrescu. Eu am vorbit la superlativ despre el. Am considerat că ar fi trebuit să mă întrebe despre situația de aici. M-a sunat aseară, mi-a explicat tot. Am vorbit vreo 50 de minute. Era la Dubai. Am înțeles că în 2-3 zile va veni aici. 

Are o misiune extrem de dificilă. Dacă [Kayserispor] pierde mâine la Denizli, va fi greu. Se desprind echipele de deasupra la 6-7 puncte. Va fi greu, indiferent de jucătorii pe care îi va aduce. El era puțin îndoit când i-am spus asta. Mi-a zis că vrea să aducă vreo 4 jucători”, a declarat Marius Șumudică, la TV Telekom Sport. 

Dan mi-a cerut foarte multe detalii. Mi-a zis că are și ceva din Golf, dar că nu s-ar simți bine acolo, asta din ce am discutat. Nici nu erau echipe de anvergură. Primul lui meci ar urma să fie cu mine. 
- Marius Șumudică

Dan Petrescu dă lovitura la Kayserispor

GSP.ro a obținut toate detaliile contractului dintre „Bursuc” și echipa la care activează românii Silviu Lung Jr., Cristi Săpunaru și Denis Alibec. Înțelegerea se întinde pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Până la finalul actualului an competițional, Petrescu va încasa 400.000 de euro din salarii (50.000/lună), plus 100.000 la semnătură. Vezi AICI toate bonusurile!

VIDEO. Marius Șumudică s-a dezlănțuit pe teren, după ultima victorie din Turcia

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Turcia: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.