Liga 1

Transfer blocat chiar de fotbalistul lui Gigi Becali: „Ne-am înțeles cu Argăseală, dar nu vrea băiatul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 January 2021

FC Argeș, ultima clasată din Liga 1, l-a adus pe Cristian Dumitru de la FCSB și a făcut o ofertă și pentru fundașul stânga Aristidis Soiledis (29 de ani).

Piteștenii vor să profite de faptul că FCSB l-a transferat pe Risto Radunovici, de la Astra, și au negociat cu echipa roș-albastră transferul grecului, dar acesta nu s-a înțeles cu oficialii piteșteni în privința salariului și a plecat cu FCSB în cantonament. Oferta însă rămâne valabilă, anunță Jean Vlădoiu.

FCSB a primit ofertă pentru Aristidis Soiledis

„Am discutat cu domnul Tudose (n.r- Viorel Tudose, sponsorul echipei) și domnul primar. I-am făcut o ofertă, m-am înțeles cu domnul Argăseală. A rămas să se rezolve din partea dânșilor. Din păcate, cred că n-au reușit să se înțeleagă cu jucătorul și a plecat în pregătire în Antalya.

Oferta a rămas valabilă, vedem în această săptămână. Noi am fost foarte corecți, le-am spus cum și în ce fel. Acum au trecut două zile, intrăm și noi în criză de timp. Îmi doresc foarte mult să aduc jucători care să ne ajute”, a declarat Jean Vlădoiu, managerul lui FC Argeș, potrivit digisport.ro.

300.000 de euroeste cota lui Soiledis, potrivit transfermarkt

Soiledis, adus de la FC Botoșani în august 2019, a bifat doar 2 partide în acest sezon pentru FCSB.

VIDEO Imagini din cantonamentul lui FCSB » Jucătorii trag tare la antrenamente

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.