Stranieri

Gică Popescu, declarații TARI despre Ianis Hagi: „De ce e pus atât de mult sub lupă?” + „Gică Hagi a avut unele declarații exagerate despre el”

+8 Foto
Ianis Hagi / foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 ianuarie 2021

Gică Popescu (53 de ani), președintele celor de la Viitorul, a oferit o serie declarații tari despre Ianis Hagi (22 de ani), mijlocașul lui Glasgow Rangers. 

„Baciul” a analizat evoluțiile lui Ianis Hagi din ultima perioadă și le-a transmis un mesaj contestatarilor fiului „Regelui”. Gică Popescu consideră că evoluțiile lui Ianis sunt analizate mult prea atent, în comparație cu alți fotbaliști români care joacă în străinătate.

Gică Popescu: „Nu înțeleg de ce Ianis Hagi e pus atât de mult sub lupă”

„Să lăsăm la o parte numele de pe spate. E băiatul lui Gică Hagi, dar ce treabă are chestia aceasta? Nu înțeleg de ce e pus atât sub lupă. Niciun jucător român care joacă în străinătate nu e atât de mult pus sub lupă. 

Gică Hagi a avut unele declarații exagerate, dar iau declarațiile lui ca pe unele ale tatălui Hagi, nu ca pe ale antrenorului Hagi. Vouă vi se par exagerate unele declarații, dar eu le înțeleg”, a spus Gică Popescu la TV Telekom Sport. 

Gică Popescu: „Ianis Hagi este pe un drum foarte bun la Rangers”

„Mi se pare că este pe un drum foarte, foarte bun la Rangers, într-un campionat în care se joacă din 3 în 3 zile. Mă uit la declarațiile antrenorului, care spune că e foarte mulțumit. 

Nu văd de ce e atâta presiune pe Ianis. Nu are calitățile fizice ale lui Gică, dar are o altă structură fizică. Are nevoie de timp, are nevoie să joace. E într-o progresie corectă”, a spus Gică Popescu, invitat la emisiunea moderată de Dan Udrea la TV Telekom Sport. 

4 goluriși 9 pase decisive are Ianis la Rangers în acest sezon, în 27 de meciuri

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Rangers - Celtic 1-0

VIDEO Dezvăluiri despre relația dintre antrenorul Gică Hagi și jucătorul Ianis Hagi: „Când pierdeam era mereu vina lui Ianis”

>

Citește și alte știri despre Ianis Hagi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.