Noutati auto

VIDEO Gafă incredibilă făcută de o polițistă la Piața Universității: „Tot eu eram vinovat!”

Întâmplarea din traficul bucureștean a ajuns virală / Sursă foto: Captură Facebook Trafictube

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 ianuarie 2021

Scena săptămânii în traficul din București s-a petrecut miercuri dimineață, în intersecția de la kilometrul 0 al Bucureștiului, în Piața Universității. 

Un șofer care circula regulamentar a fost la un pas să fie lovit din lateral stânga de un autoturism BMW, care i-a tăiat fața și s-a „strecurat” în fața acestuia, într-o mișcare profund periculoasă, dar și neregulametară. 

Momentele care au urmat au fost însă neverosimile. O polițistă aflată în apropiere l-a oprit pe șoferul care circula regulamentar, lăsându-l să treacă pe cel care săvârșise ilegalitatea. Agentul l-a tras la răspundere pe șoferul oprit, lăsând impresia că nu cunoaște legislația rutieră în vigoare. 

Polițista, în eroare: „Vă urcați peste ceilalți, ce faceți? ”

„Vă urcați peste ceilalți, ce faceți?”, i-a transmis polițista șoferului oprit, care a început ulterior să-i explice acesteia circumstanțele în care s-a produs întâmplarea.

În cele din urmă, șoferul tras pe dreapta a fost lăsat să plece, fiind „iertat” de o amendă pe care ar fi încasat-o în mod eronat. Scena a ajuns virală pe Facebook, strângând sute de reacții de la șoferii care au comentat pe marginea celor întâmplate.

VIDEO Întâmplarea din traficul bucureștean ajunsă virală

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.