Liga 1

Jucătorii lui Dinamo au efectuat vizita medicală! Doi fotbaliști au refuzat să se prezinte

+11 Foto
Jucătorii lui Dinamo au efectuat vizita medicală

Articol de Vlad Nedelea  —  Thursday, 07 January 2021

Fotbaliștii lui Dinamo au efectuat în această dimineață vizita medicală, cu 6 zile înainte de primul lor meci din returul Ligii 1.

Atacantul slovac Adam Nemec a fost primul care a intrat la testare, la care s-au prezentat și Deian Sorescu, Ante Puljic și Diego Fabbrini. Aceștia nu au fost prezenți la reunirea echipei, care a avut loc duminică, 3 ianuarie, întrucât au ajuns la București abia seara.

Dinamo. Juan Camara și Aleix Garcia continuă greva

>

Singurii absenți de la vizita medicală au fost spaniolii Aleix Garcia și Juan Camara, „protestatarii” din lotul lui Dinamo, care amenință că nu vor reveni la club până când se rezolvă problemele cu situația financiară și își primesc salariile restante.

La vizita medicală s-a prezentat și nou-venitul Andrei Blejdea (24 de ani, extremă stânga), care era liber de contract după despărțirea de FC Argeș de la începutul lunii.

Dinamo începe returul cu Hermannstadt

În etapa 16, prima a Ligii 1 din acest an, Dinamo va da piept în deplasare cu Hermannstadt, pe 13 ianuarie, de la ora 19:00. „Câinii roșii” o vor înfrunta pe Chindia pe teren propriu o etapă mai târziu, pe 16 ianuarie, de la ora 20:00.

Înainte de startul returului, Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, cu 16 puncte, 4 sub primul loc de playoff, ocupat de Chindia.

VIDEO. Ricardo Grigore, declarații la reunirea dinamoviștilor: „Suporterii au spus că sunt alături de noi. Încă trebuie să avem speranțe!”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.