Stranieri

ATALANTA - PARMA 3-0 » VIDEO Valentin Mihăilă, lăudat de italieni chiar și după un eșec: „Viteză și personalitate. Unicul aspect pozitiv al Parmei”

Valentiin Mihăilă (Parma) foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 07 ianuarie 2021

Valentin Mihăilă, 20 de ani, a fost ales cel mai bun jucător de la Parma în Gazzetta dello Sport. Echipa sa a pierdut la Bergamo, 0-3 cu Atalanta și e la retrogradare.

Parma e în criză, seria negativă continuă, a patra înfrângere, al doilea 0-3 la rând, intrând în zona retrogradării (locul 18), dar Mihăilă e promițător în Serie A. Gazzetta dello Sport l-a ales cel mai bun jucător al galben-albaștrilor după 0-3 la Bergamo cu Atalanta. 80 de minute de „curaj. Are viteză și tupeu”. Nota 6, cea mai mare la oaspeți.

La rândul său, Parma Live a evidențiat „personalitatea românului. Singurul care a încercat să creeze pericol”. Pentru „Parma Today”, Mihăilă are „viteză, personalitate și idei. Un jucător interesant”.

Mihăilă schimbă antrenorul

Antrenorul Fabio Liverani crede că „Mihăilă a fost unicul aspect pozitiv al Parmei în acest meci”. Presa din Italia a scris după meci că tehnicianul va fi demis. Ceea ce s-a și întâmplat joi. În jurul prânzului a fost făcut anunțul.

 Se va întoarce probabil Roberto D’Aversa, demis după patru ani pe 23 august 2020 și care e încă sub contract cu clubul emilian până în vara lui 2022. 

8,5 milioane de euroa plătit Parma pentru a-l lua pe Mihăilă de la Craiova

>

Citește și alte știri din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.