Stranieri

Vedeta lui Gaziantep, cucerită de Marius Șumudică: „Toată lumea spune că e nebun, dar e un antrenor inteligent”

Marius Șumudică // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 07 January 2021

Belgianul Kevin Mirallas (33 de ani), fost la Everton și Fiorentina, spune despre Marius Șumudică (49), antrenorul său la Gaziantep, că este „foarte bun tactic, analizând perfect adversarii. Și e un excelent motivator".

Cu Marius Șumudică, Gaziantep capătă o dimensiune pe care nu a avut-o niciodată. Echipa care a promovat în 2019 în elita Turciei este acum în Top 3 al Süper Lig, singura cu doar o înfrângere în acest sezon (1-3 cu Galatasaray la Istanbul, în prima etapă), neînvinsă acasă în campionat de un an!

Kevin Mirallas, despre Marius Șumudică: „E nomal să se vorbească mereu despre el”

Venit la formația din Anatolia pe 5 octombrie, după ce l-a avut antrenor pe Loți Bölöni la Antwerp, belgianul Kevin Mirallas (ex-Everton, Fiorentina și Olympiakos) îl descrie foarte frumos pe Șumudică.

„Toată lumea spune că e nebun, dar este un tehnician inteligent. Foarte bun tactic, analizând perfect adversarii. Și e un excelent motivator”, afirmă atacantul în vârstă de 33 de ani într-un interviu pentru cotidianul turc Fanatik.

„Am învins echipe mari în ultimele șapte-opt partide, e normal să se vorbească mereu despre Șumudică, pentru că e bun. Toți vrem ca el să rămână”.

Mirallas a mai observat ceva la Șumudică. „Uneori, antrenorii trebuie să aibă un dialog dur cu fotbaliștii. Nu e ușor să fii motivat și să joci la un nivel ridicat din trei în trei zile. Șumudică se descurcă bine și la acest aspect”.

17 meciurifără înfrângere în toate competițiile este seria pozitivă a lui Șumudică la Gaziantep (10 victorii, 7 egaluri)

VIDEO. Marius Șumudică s-a dezlănțuit pe teren, după ultima victorie din Turcia » Imagini fabuloase cu antrenorul român

>

Citește mai multe știri despre Marius Șumudică și Gaziantep:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.