Campionate

ST. ETIENNE - PSG 1-1 » Mauricio Pochettino nu glumește și primul pe care-l critică este chiar Mbappe! „Sunt decepționat”

Mauricio Pochettino foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 07 ianuarie 2021

Mauricio Pochettino nu i-a menajat pe jucătorii săi de la PSG și nici pe pe tânărul său star, Kylian Mbappe: „Trebuie să crească mult în joc”. Antrenorul argentinian a obținut doar un egal la debutul al PSG, 1-1 cu Saint-Étienne.

PSG nu mai poate lega două victorii de la sfârșitul lui noiembrie. În ultimele opt etape, campioana are 3 succese, 3 egaluri și două înfrângeri. Și locul 2, la trei puncte în spatele lui Lyon. Nici debutul lui Mauricio Pochettino nu a fost prea bun. Doar 1-1 la Saint-Étienne.

Argentinianul vrea să se impună în vestiar din prima clipă și, când jocul nu merge, o spune fără ocolișuri. Și nu se teme să-și critice vedetele. Primul meci, prima țintă: Kylian Mbappe. A scos numele lui în evidență.

„Mbappé trebuie să crească mult în joc, la fel ca toți ceilalți. Sunt decepționat, pentru că Paris Saint Germain e obligată să câștige. E nevoie de o îmbunătățire din mai multe puncte de vedere”, a spus Pochettino la conferință. 

Cum i s-a părut prima partidă după 14 luni de pauză, cu stadionul gol? „Am avut o senzație ciudată. Ultima oară când am stat pe bancă erau 62.000 de spectatori în tribune”. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.