Liga 1

FCSB. Gigi Becali, totul despre jucătorii pe care-i vrea: „Îl iau pe Budescu. I-am zis pe ce post va juca”

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a dezvăluit ce transferuri plănuiește să realizeze în viitorul apropiat.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 ianuarie 2021

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a dezvăluit ce transferuri plănuiește să realizeze în viitorul apropiat. Anunță un acord cu Budescu pentru vara următoare, dar și probleme în negocierile cu Haruț de la Botoșani.

„Cu Budescu am vorbit. I-am zis să vină, dar va juca numai 9 fals la mine. Atât, altceva nu. «Vei sta cu mine față în față și vei promite că nu ai să comentezi nimic la antrenamente. Și o să faci antrenamentul așa tare cum e», i-am zis. «Da, nea Gigi, vreau să fac!», mi-a răspuns. 

Budescu e prea cuminte, cu bun simț, respectă ce spune antrenorul. Dar și el parcă strâmba din nas, nu-i prea conveneau unele. Fără muncă nu se poate! Era de acord să vină acum, dar Astra voia 900.000 de euro pe el. De ce să dau acum 900.000 când pot să-l iau gratis la vară. Da, îl vreau la vară!”, a declarat Becali la „Digi Sport Special”.

37 de meciuria jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB, în sezonul 2017/2018. A marcat 13 goluri pentru roș-albaștri

FCSB. Probleme cu transferul lui Haruț

„Ca fundaș central l-aș mai vrea pe Ghiță, dar nu-l lasă Viitorul. De Chindriș nu mă mai interesează. Legat de atacantul de la Mediaș, Cardoso, a vorbit MM cu impresarii. Aia vor procente, iar eu le-am spus la revedere!”, a adăugat finanțatorul FCSB.

„Pe Haruț dau 600.000 de euro, Iftime vrea mai mult. Mi-a spus că-i dă Craiova mai mult. Eu nu-i dau, asta e problema. Dacă îl iau pe Haruț, îl pun fundaș central. Revine și Nedelcu, el o să fie cel mai bun fundaș central din România”
Gigi Becali, patron FCSB

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.